Over Hypotheek-Alkmaar


Over Hypotheek-Alkmaar

Hypotheek-Alkmaar
Hypotheek-Alkmaar is een initiatief van S&A Hypotheken & Financieel Advies. Hier kun je terecht voor financieel advies in de ruimste zin van het woord. Specifiek voor hypotheekadvies hebben wij de naam Hypotheek-Alkmaar.nl in het leven geroepen. Naar buiten toe is het dan namelijk heel duidelijk wat wij doen:
uitstekend hypotheekadvies geven aan onze klanten.

Wij doen dit al sinds 1995. De broers Harrald en Jurjen Snater zijn toen samen het kantoor gestart. Harrald vanuit Medemblik en Jurjen vanuit Alkmaar. Sinds 1995 hebben wij honderden klanten van hypotheekadvies voorzien. Of het nou een eerste gekochte woning betreft, een volgende woning, een verbouwing, een echtscheiding, een woning voor de verhuur, of het oversluiten van de huidige hypotheek.........je kunt met al deze zaken prima terecht bij Hypotheek-Alkmaar.
Wij helpen je graag verder. Uiteraard tegen faire tarieven.

Banken en verzekeraars: ruim 30 in totaal
Wij werken samen met alle banken en verzekeraars. Wij kunnen dus, op basis van jouw specifieke aandachtspunten en wensen, precies die geldverstrekker adviseren die het allerbeste bij jou past. Een keuze uit offertes van zo'n 30 marktpartijen! Uiteraard houden wij hierbij rekening met de scherpste rente en de beste voorwaarden.

Aankoopbegeleiding woningen in de regio Alkmaar door Erkend Aankoopbemiddelaar
Wist je dat wij je ook prima kunnen begeleiden bij de aankoop van je nieuwe woning? Tegen de messcherpe prijs van € 895 incl. BTW. Jurjen Snater is Erkend Aankoopbemiddelaar. Door onze deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaar je duizenden euro’s, tijd en mogelijke problemen. Ons inzicht in de waarde van de woning, bouwkundige staat en onze messcherpe onderhandelingen resulteren in een lagere koopprijs dan je zelf zou kunnen realiseren. Meer weten? Ga naar de pagina " Aankoopbegeleiding " op deze website of ga direct naar onze website Huiskopen-Alkmaar voor meer informatie.

Een deskundige adviseur die trainingen geeft aan collega adviseurs

Jurjen Snater (1970) is een ervaren adviseur die naast zijn eigen financieel advieswerk ook regelmatig trainingen & opleidingen verzorgt aan andere hypotheekadviseurs van banken, intermediairs en hypotheekketens. Daardoor is hij erg goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zowel fiscaal, juridisch als qua marktontwikkelingen.

Wij vergelijken hypotheekoffertes van ruim 30 bekende geldverstrekkers en wij selecteren alleen die geldverstrekker die het beste past bij jouw specifieke situatie.


Jurjen Snater

Jurjen Snater