Hypotheek Alkmaar


Kennismaking

Wat leuk dat je op onze website HypotheekAlkmaar beland bent. Heb je een huis gekocht? Wil je je bestaande hypotheek oversluiten? Einde relatie? Hypotheek voor ondernemers/ZZP-ers?

Gun jezelf een minuutje om het onderstaande door te lezen. Het gaat je namelijk veel tijd, ergernis & geld besparen!

Wij zijn sinds 1995 het vertrouwde adres voor financiële zaken, met als specialisatie: Hypotheken . Vanuit Alkmaar bezoeken wij al ruim 20 jaar onze klanten. De afspraken zijn altijd bij de klant thuis, want dat vindt iedereen wel zo plezierig en gemakkelijk.

Als je op internet zoekt, dan zijn de meeste advertenties van landelijk werkende adviseurs/kantoren. Wil je dat? Dat een adviseur, ergens uit het land, éénmalig naar jou toe rijdt en je probeert over te halen direct een overeenkomst te sluiten. En als dat gelukt is dan gaan de overige contacten 100% digitaal. En wat als je later nog een vraag hebt? Of over een paar maanden? Of over een paar jaar? Welke adviseur krijg je dan te spreken? Wil je dat?

Of zoek je een deskundig adviseur uit je eigen regio, met ruim 20 jaar ervaring en een adviseur die de komende jaren jouw persoonlijke aanspreekpunt is voor je hypotheek? Voor vragen nu, over een paar maanden én over een paar jaar! Een adviseur die zaken doet met ruim 30 geldverstrekkers en verzekeraars, zodat je dus altijd de best passende oplossing krijgt.

Investeer gewoon een uurtje en maak het jezelf gemakkelijk. Maak gewoon een Gratis Hypotheek Afspraak. Dat kost een uurtje van je tijd, kost je géén geld, maar je weet wél direct waar je aan toe bent en met welke zaken je rekening moet houden. Wij komen graag naar je toe.


Graag tot binnenkort.

Met vriendelijke groet,

Jurjen Snater (EFA)

Saenredamhof 20
1816 ME Alkmaar
T (072) 20 29 146
M (06) 20 39 06 12

E  advies@hypotheek-alkmaar.nl

Jurjen Snater - eigenaar